• București, Str. Panait Cerna 5

MoonBeautyCenter

ECHIPĂ

MoonBeautyCenter

ECHIPA MOON BEAUTY CENTER

Echipa Moon Beauty Center 2

MONICA

Hair Stylist

Mereu cu zambetul pe buze si atenta la nevoile voastre, Monica, este gazda perfecta. Cu o experienta de 11 ani dar si cu amprenta Getei Voinea pe foarfeca, aceasta ridica tunsul si vopsitul la nivel de arta. In acelasi timp este pasionata de tot ce este nou, cool si actual in domeniul frumusetii.
Echipa Moon Beauty Center 15

IONELA

Nail Artist

Iubitoare de frumos, mereu cu zambetul pe buze si dornica sa depaseasca asteptarile persoanei din fata, de 6 ani, Ionela, isi pune sufletul in fiecare manichiura si pedichiura realizata, tine pasul cu cele mai noi tendinte sub indrumarea celor mai buni traineri: Denisa Bereski, Elena Gabriela Manole, Catalina Ceptureanu. Modestia este cuvantul ce o caracterizeaza!
Echipa Moon Beauty Center 1

VIO

Hair Stylist

Fiecare membru al familiei noastre este special, iar Vio are multi ași în mâneca: tunde, coafează, vopsește și aplică tratamente. Este o maestră a meseriei în adevăratul sens al cuvântului, cu 9 ani de experiență și 2 cursuri de specialitate absolvite. Totuși, o femeie modestă, plină de viață, mereu zâmbitoare și primitoare.

Echipa Moon Beauty Center 3

LAURA

Cosmetica

Laura este specializată în cosmetică și a profesat cu succes 8 ani în America. A început primul curs la vârsta de 15 ani și fiind o femeie puternică a reușit sa își transforme pasiunea în carieră! O persoană minunată, sociabilă și dornică de a te ajuta! – a absolvit Cursul Asociației Medicilor Dermatologi din America – curs specializare Bella Vie, face lift massage. Suntem mândri că face parte din familia noastră și te așteptă să o cunoști

Echipa Moon Beauty Center 4

FLORIN

Hair Dresser

Atent, curios, prietenos și sufletist, astea sunt cuvintele care îl descriu cel mai bine pe prietenul nostru. Când vine vorba de flexibilitate, Florin depășește mereu toate asteptarile. Pasionat de a stârni zâmbete, foarfeca lui este mereu pregatita pentru a te tunde in funcție de dorințele și așteptările tale. Având o experiența de 5 ani de zile, putem spune ca abilitățile lui sunt bine conturate.

Mariana Echipa Moon Beauty Center

MARIANA

Cosmetica

Super sociabila, flexibila si plina de zambete, Mariana, profeseaza cosmetica de peste 15 ani. Fiind o persoana cu mare dorinta de dezvoltare, a participat la numeroase cursuri si seminarii pentru perfectionare in domeniu.
close
Start typing to see posts you are looking for.
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Create your first navigation menu here
Scroll To Top